VS Tolunay2 Metin2 Pvp Server | 94-99 VSlik | 20 Şubat 2026 | Bu Cuma Metin2

Vs
Server Adı
Tolunay2
Server Web Sitesi
https://tolunay2.com/
Açılış Tarihi
20 Şub 2026
Zorluk
Vslik
Server Tipi
Vslik
Dağıtılacak Ödül
Belirtilmemiş.
Discord
https://discord.gg/tolunay2

Admin

Founder
Admin
Tolunay2 açıldı! 94-99 seviye aralığı, tek tık biyolog, kadim efsun ve karakter kayması olmayan altyapısıyla Tolunay Aydın güvencesindeki VSlik deneyimi pvpsw.com'da.

Tolunay2 Metin2 Pvp Server - 94-99 VSlik - 20 Şubat 2026

Savaşın Kalbi Burada Atıyor: Tolunay2 Kapılarını Açtı!

pvpsw.com Sunucu Radarı: Tolunay2 – 94-99 Saf VS Deneyimi​

Kısa vadeli projelerden ve emek hırsızlığından sıkılanlar için Tolunay Aydın güvencesiyle hazırlanan Tolunay2, 20 Şubat saat 21:00 itibarıyla resmi olarak açıldı. Uzun süreli altyapı çalışmalarının meyvesi olan bu sunucu, karakter kayması ve lag gibi kronik sorunları tamamen ortadan kaldırarak akıcı bir VS ortamı vadediyor. Platform ekibimiz olarak, kule önü savaşlarını ve bayrak baskınlarını özleyenler için bu özel projeyi inceledik.

🎮 VSlik Yapı ve Seviye Dengesi​

Tolunay2, oyuncuların doğrudan aksiyona dahil olabilmesi için hızlı bir başlangıç sunuyor:

• Seviye Aralığı: 94. seviye başlangıç, 99. seviye bitiş.
  • Hızlı Gelişim: Tek tık biyolog sistemi ile dakikalar içinde karakterinizi savaşa hazır hale getirebilirsiniz.
  • Kadim Efsun Sistemi: Gereksiz efsunlarla vakit kaybetmeden, istediğiniz efsunları itemlerinize kolayca işleyebilirsiniz.

🚫 Gereksiz Sistemlerden Arındırılmış Saf Oyun​

Tolunay2, Metin2’nin en çok eleştirilen ve oyun dengesini bozan karmaşık eklentilerini tamamen reddediyor:

• Simya, Kuşak ve Kanat YOK: Sadece bilek gücü ve efsun bilgisinin kazandığı adil bir ortam.
  • Saçma Sapan Kostümler YOK: Göz yoran ve oyunun ciddiyetini bozan içeriklerden arındırılmış bir görsellik.
  • Daimi Oyun Yapısı: Kapanma riski olmayan, emeğinizin uzun süre korunacağı sürdürülebilir bir sunucu.

⚙️ Güçlü Altyapı ve Teknik Konfor​

Türklokasyon güvencesiyle hazırlanan altyapıda teknik hatalara yer yok:

• Sıfır Lag: Yoğun bayrak savaşlarında ve kule önü arbedelerinde bile kesintisiz oyun keyfi.
  • Karakter Kayması Engeli: PK ve VS sırasında yaşanan karakter kaymaları tamamen optimize edilerek engellenmiştir.
  • Profesyonel Yönetim: Oyun içindeki her sorunla yakından ilgilenen, adil ve tecrübeli bir yönetim ekibi.
ÖzellikDurum
Level Aralığı94-99 (VSlik)
Biyolog GörevleriTek Tık
Simya / KuşakYOK
Kadim EfsunVAR
Karakter KaymasıKESİNLİKLE YOK

📍 pvpsw.com Editör Yorumu​

Tolunay2, son yıllarda popülerliğini yitiren "Oldschool VS" tarzını Tolunay Aydın gibi güvenilir bir isimle tekrar canlandırmayı hedefliyor. Özellikle 94-99 yapısında efsun botu ve kadim efsun desteği ile oyuncuları yormadan doğrudan aksiyona odaklanması büyük bir avantaj. Bayrak savaşlarını ve kule önü rekabetini özleyen kitle için Tolunay2, 2026 sezonunun en sağlam VS limanlarından biri olacaktır.

Geri