Server Adı
Star2
Server Web Sitesi
https://www.star2online.com
Açılış Tarihi
15 May 2026
Zorluk
Orta
Server Tipi
Emek
Dağıtılacak Ödül
Belirtilmemiş.
Discord
https://discord.gg/invite/star2

Admin

Founder
Admin
Star2 Online, eski Metin2'nin saf, gerçek ve unutulmaz atmosferini yeniden yaşatmak üzere 1-105 Orta Emek yapısıyla kapılarını açıyor! Kolaylaştırılmış sistemlerden uzak, tamamen emeğe dayalı oyun yapısı ve İtemci güvencesiyle sunulan yasal ticaret sistemiyle; sabrın, stratejinin ve azmin ön planda olduğu kusursuz bir serüven sizleri bekliyor.

Star2 1-105 Orta Emek Metin2pvp Server - 15 Mayıs 2026
📌 HIZLI İÇERİK MENÜSÜ
1. Başlangıç ve Oyun Yapısı
2. İlerleme Süreci
3. Oyun Sonu ve Ekonomi
4. Yönetime Sorduklarımız

Star2 Metin2 PvP Sunucusu: 1-105 Orta Emek İncelemesi

Star2, nostaljiyi sadece bir kelime olmaktan çıkarıp, orijinal sistem mekanikleri ve dengeli PvP altyapısıyla gerçeğe dönüştürüyor. Uzun süren testlerle mükemmel dengeye oturtulmuş karakter hasarları ve güçlü sunucu altyapısıyla oyunculara kesintisiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

1. Orijinal sistem mekanikleriyle donatılmış bu gerçekçi Metin2 serüvenine adım atmak için ön kayıt yaptırmanızda fayda var.
  2. Anlık oyun duyuruları, etkinlik takvimi ve pazar güncellemeleri doğrudan resmi kanallardan paylaşılıyor.
  3. Sadece İtemci.com üzerinden serbest bırakılan yasal Yang ve İtem ticaretine bakılırsa, sunucunun piyasası oldukça hareketli ve oyuncu için kazançlı geçecek.
  4. 1-105 orta emek yapısında karakterinizi nasıl şekillendireceğinizi ve ticaret kurallarını öğrenmek için konunun devamındaki detayları inceleyebilirsiniz.

Star2, "Emeğin en yüce değer olduğu" bir oyun ortamı yaratarak alışılmışın dışına çıkıyor. Sunucunun öne çıkan temel özellikleri şunlardır:

• 1-105 Klasik Orta Emek Yapısı,
  • Hiçbir kolaylaştırma olmayan, tamamen orijinal mekanikler,
  • Site üzerinden yasal "Yang ve İtem" satışı imkanı,
  • Mükemmel dengede ayarlanmış, test edilmiş PvP sistemi,
  • DDoS korumalı, düşük pingli 7/24 kesintisiz altyapı.
Star2 1-105 Orta Emek Metin2pvp Server - 15 Mayıs 2026

Şimdi pvpsw.com olarak hazırladığımız Star2 Online incelemesini ve oyun detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Başlangıç ve Oyun Yapısı​

• Star2 (1-105): Eski Metin2'nin saf ve affetmez atmosferini birebir yansıtır. Oyunda kolaylaştırılmış, şişirilmiş veya otomatikleştirilmiş sistemler bulunmaz. Her bir seviye ve her bir eşya yükseltmesi, tıpkı eski günlerdeki gibi büyük bir tatmin duygusu yaratır.
Star2 1-105 Orta Emek Metin2pvp Server - 15 Mayıs 2026 - Wikipedia

İlerleme Süreci​

İlerleme süreci tamamen sabır, strateji ve azim üzerine kurulmuştur. Karakter gelişimi sadece oyun içi dinamiklerle ve emeğinizle sağlanır. DDoS korumalı ve düşük ping değerlerine sahip 7/24 aktif sunucular sayesinde, kalabalık zindanlarda veya metin rekabetinde hiçbir takılma yaşamadan, kesintisiz bir şekilde gelişiminizi sürdürebilirsiniz.

Oyun Sonu, Ekonomi ve Legal Satış Kuralları​

• Adil Savaşlar ve Gerçek Zaferler: Uzun süren testler sonucunda mükemmel dengeye ulaştırılmış PvP sistemi sayesinde, oyun sonu savaşlarında sadece en iyi stratejiyi kuran ve karakterine en iyi hakim olan oyuncular ayakta kalır.
  • Yasal Yang ve İtem Satışı: Star2'de güvenli ticaret ortamını korumak adına Yang ve İtem satışı sadece site üzerinden serbesttir. Oyuncular emeklerini güvenle kazanca dönüştürebilirler.
  • Katı Ticaret Kuralları (HWID Ban): İtemci dışındaki tüm platformlardan, IBAN, EFT veya Havale ile yapılan satışlar kesinlikle yasaktır ve uyarı yapılmaksızın HWID Ban ile cezalandırılır. Ayrıca hesap ve EP satışı kalıcı ban sebebidir. Kuralları bilmemek mazeret sayılmaz, adil ve güvenli pazarın korunması yönetimin bir numaralı önceliğidir.

Pvpsw.com Özel: Yönetime Sorduklarımız​

Şeffaf bir oyun ortamı sunmak ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek adına, oyuncularımız adına en çok merak edilenleri sunucu yönetimine yönelttik:

❓ 1) Anticheat ve altyapı sisteminiz nedir?
Yönetim Ekibi: Anticheat rascal, alt yapım 4 senedir kendim geliştiriyorum 20+ oyun aktif edildi sorunsuz developerlerim var.

❓ 2) Olası veri kayıpları için yedekleme alıyor musunuz?
Yönetim Ekibi: Sunucu taraflı problem yaşanmaz 10 dakikada 1 yedek tutuyor.

❓ 3) Oyun yapısı itibariyle, oyun sonu aşamasına gelindiğinde oyuncunun sıkılmaması için hangi mekanikleri kullanıyorsunuz?
Yönetim Ekibi: Sürekli güncelleme verilecek.

❓ 4) Nesne market var mı? Varsa oyun içi piyasayı domine ediyor mu?
Yönetim Ekibi: Nesne marketimiz var & oyun içi denge ve ep alımı mevcut.

❓ 5) Oyun içi piyasasının dengesi için eşya/para silme döngünüz var mı?
Yönetim Ekibi: Evet eşya sil sistemlerimiz battlepassimiz mevcut.

❓ 6) El altından oyuncu ve loncalara yardım yapılmadığını garanti edebiliyor musunuz?
Yönetim Ekibi: Lonca anlaşmaları sadece ep olarak veriliyor ( toplu ep mantığı oluyor, nesnede de mevcut )

❓ 7) Açılış haftasında oyuncu düşüşünü engellemek ve sunucuya yeni oyuncu sağlamak için reklam bütçesi veya politikası planlandı mı?
Yönetim Ekibi: Kesilmeyen reklamlarımız mevcut, açılış öncesi ve açılış sonrası 1 ay boyunca kesintisiz bütçeyle reklamlar devam edecek , 1.ay sonunda bütçe kısılarak reklamlar aktif edilecek.

Geri