Güncelleme Sancaktar2 Metin2 Pvp Server | Güncelleme ve Yama Notları

Admin

Founder
Admin
Sancaktar2 Metin2 Pvp Serverlar güncelleme ve yama notları pvpsw.com da.

Sancaktar2 Metin2 Pvp Server Hype - 70-250 Bol Dönüşümlü - Güncelleme notları ve yama notları

📰 Sancaktar2 v0.4 Teknik Bülten: Altyapı Yenilemesi ve Büyük Optimizasyon Paketi​

Sancaktar2 teknik ekibi tarafından gerçekleştirilen v0.4 bakımıyla birlikte, sunucu stabilitesini ve oyuncu konforunu artırmaya yönelik kapsamlı düzenlemeler devreye alındı.

🛡️ Altyapı ve Bağlantı Çözümleri​

Sunucuya girişte yaşanan teknik aksaklıklar ve güvenlik duvarı (Firewall) yapılandırmaları tamamen optimize edildi:

• Login Sorunları: Firewall kaynaklı giriş problemleri çözüme kavuşturuldu. Daha önce giriş yapabilmek için Warp (VPN/Tünelleme) kullanan oyuncuların artık bu tür ek yazılımlara ihtiyaç duymadan doğrudan erişim sağlayabileceği bildirildi.
  • Hasar Limiti (Cap): Veri tipinden kaynaklanan ve hasarın 21 Milyon seviyesinde tıkanmasına neden olan teknik hata giderildi. Artık yüksek seviye karakterler gerçek hasar potansiyellerine ulaşabilecek.

⚙️ Sistem ve Oynanış İyileştirmeleri​

Oyun içi mekaniklerde ve kullanıcı arayüzünde yapılan konfor odaklı düzenlemeler şu şekildedir:

• Stok ve Ticaret: Eşya stok sınırı 30.000’e yükseltilerek envanter yönetimi kolaylaştırıldı. Ayrıca ticaret ekranına sağ tık ile eşya ekleme özelliği entegre edildi.
  • Otomatik Av (Oto Av): Karakterin bir süre sonra aksiyon almayı bırakması veya haritadaki engellere takılması gibi tüm teknik hatalar tamamen giderildi.
  • Buffi Şaman Sistemi: Buffi sistemi tamamen yenilendi. Yardımcı karakterin verdiği buff oranları artırılırken, bazen buff alınamamasına neden olan senkronizasyon sorunu düzeltildi.
  • Mistik Vadi: Harita özelinde minimap altına "Kill Bar" (Öldürme Sayacı) uyarısı eklendi.

⚒️ Üretim ve Ekonomi Güncellemeleri​

Üretim NPC’leri ve oyun içi market içeriği, sunucunun 3. haftasına özel olarak güncellendi:

KategoriYapılan Düzenleme
Genel Üretim NPCPaket Üretimleri ve yeni Farm/PvP kemerleri eklendi.
Hediye EM SistemiTüm hesaplara 200.000 EM (Ejderha Markası) tanımlandı.
EM MarketÜrün yelpazesine 3. Hafta Şebnemi dahil edildi.
Farm DengesiBalık farmındaki bar kasma oranı ve üst haritalardaki Yang Kuponu dropları iyileştirildi.

📝 Editör Notu ve Teknik Hatırlatma​

Sunucu yönetiminden yapılan açıklamaya göre; başlangıç EM Market şebnemlerindeki etki hataları giderilmiş olup, oyuncuların tüm bu yeniliklerden faydalanabilmesi için Otopatcher üzerinden güncel dosyaları yüklemeleri gerekmektedir.

Geri