- Konu Yazar
1-99
Orta Emek
Rosso2
📅 Açılış Tarihi: 14 Ağustos 2026
BAŞLANIR MI?
✔
Belki
PVPSW Editör Kararı
PVPSW GÜVEN SKORU
🛡️
51 /100
Belki
💰Para Kazanma
2
👥Açılış Kalabalığı
2
⚔️PvP / Rekabet
2
▰ PVPSW EDİTÖR YORUMU
Bir önceki sezonları Nisan ayında buda server, 2 ayda bitse 1 ayda kalanlar yıldırılsa 4. ayında yeni server demek. Ben bu tarz bir grafik çizen sunuculara para kazanıp çıkılacak server gözüyle bakma taraftarıyım.
KISA ÖZET
- 1-99 Oldschool tarz kolay farm,
- Ücretsiz oto av,
- 100.000 TL Ödül havuzu
- LycanShield Anticheat hile koruması.
ℹ️ TEMEL BİLGİLER
⚔️LEVEL1-99
🛡️EMEK TÜRÜOrta Emek
👥CLIENT3
🏪OFFLINE PAZARVar
🏹OTOMATİK AVVar
⚗️BİYOLOG SİSTEMİVar
🌐DISCORDVar.
💻WEB SİTESİVar.
✔ GÜÇLÜ YANLARI
- 35 lv. de zindan giriş yapabiliyorsunuz,
- Sürgün mağarası revize edilmiş bireysel oyuncuda kesebilecek,
- Boos etkinliklerinde pvp kapalı olduğu için bireyseller farm yapabilecek.
⚠️ RİSKLER
- Evren2 server sahiplerinin olduğunu değerlendiriyorum.
- Rosso2 de zaten daha önce Nisan ayında açılmış. 4 Ay bile olmayan bir ömrü var gibi.
- Evren2 de aynı tanıtım dili kullanılmış. İhtiyatlı davranmanızı tavsiye ederim sunucu için.
👥 KİM BAŞLAMALI?
BAŞLAMALI
- Günlük 3-5 saat oynayanlar
- Emek severler
BAŞLAMAMALI
- Hızlı pes edenler
- Solo oyuncular
🛡️ PVPSW GÜVEN KARTI
Şeffaflık
5/10
Geçmiş Referans
1/10
Ekonomi Planı
2/10
Güncelleme Planı
2/10
İletişim
5/10
Uzun Ömür
1/10
İyi Orta Zayıf Bilinmiyor
📅 GÜNCELLEME GÜNLÜĞÜ
14.08.2026
Nesne Market
ve 2. köylerde ciddi bir yığılma oluştu. Sebebini de biliyoruz: hasarınız yetmediği için üst haritalara geçemiyorsunuz, herkes aynı yerlerde sıkışıyor. Bunu hızlandırmak için iki şey yapıyoruz. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🛒 NESNE MARKET AÇILDI • Gelişimini hızlandıracak eşyalara ulaşabileceksin • Hasarını artırıp bir üst haritaya geçebileceksin • Köylerdeki yığılma dağılacak, herkes daha rahat farm yapacak 💰 EP yükleme Site üzerinden İtemci ve OyunPay ile ödeme yapabilirsin, yüklemeler anında hesabına geçiyor.
Rosso2, bu hafta açılacak metin2pvp serverlar listemizde ilk 1-99 orta emek sunucumuz. Ücretsiz oto av, 3 client sınırı ve 1 adet oto av client açabilme imkanı var. Kolay ve bireysel farm iddiaları ışığında Rosso2'nin detaylarına bakalım..
Rosso2 , 1-99 orta emek yapısıy
la 14 ağustos Cuma günü açılıyor. Oyuna başlarken süresiz kostümler, binekler ve petler gibi birçok premium içerik ücretsiz olarak veriyor.F5 tuşu ile ulaşılan hızlı menü üzerinden ticaret aynası, efsun botu, biyolog sistemi, otomatik avlanma ve patron takip sistemi.Çöp item sorununa çözüm getiren takas/craft sistemleri mevcut.
İlk hafta çok önemli ama ben ekonomisini tahmin edebileceğim bir grafik ve yönetim planı göremedim. Onun için tahmin etmek imkansız.
Bir önceki sezonları Nisan ayında buda server, 2 ayda bitse 1 ayda kalanlar yıldırılsa 4. ayında yeni server demek. Ben bu tarz bir grafik çizen sunuculara para kazanıp çıkılacak server gözüyle bakma taraftarıyım.
discord.gg
pvpsw.com
Genel Bakış
Rosso2 , 1-99 orta emek yapısıyla 14 ağustos Cuma günü açılıyor. Oyuna başlarken süresiz kostümler, binekler ve petler gibi birçok premium içerik ücretsiz olarak veriyor.F5 tuşu ile ulaşılan hızlı menü üzerinden ticaret aynası, efsun botu, biyolog sistemi, otomatik avlanma ve patron takip sistemi.Çöp item sorununa çözüm getiren takas/craft sistemleri mevcut.
Ekonomi
İlk hafta çok önemli ama ben ekonomisini tahmin edebileceğim bir grafik ve yönetim planı göremedim. Onun için tahmin etmek imkansız.
İlerleme
Değerlendirme
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Metin2 Pvp Server Tanıtım
2025 Metin2 PvP server listesi! Editli, editsiz, emek, farm, kraliyetli, betalı, wslik, lycanlı ve mobil ödemeli Metin2 özel sunucularını keşfedin. Yeni açılan ve popüler PvP server tanıtımlarını görmek veya kendi sunucunuzu tanıtmak için hemen katılın.
Son düzenleme: