Güncelleme M2Best Metin2 Pvp Server | Güncelleme ve Yama Notları

Admin

Founder
Admin

📰 M2Best Nemere Zindanı ve Yeni Gelişim Sistemleri Aktif Edildi​

M2Best sunucu yönetimi tarafından paylaşılan son verilere göre, oyun dünyasında hem rekabeti hem de karakter gelişimini hızlandıracak kapsamlı bir güncelleme paketi yayına alındı. Yeni zindanların erişime açılmasının yanı sıra, oyun içi ekonomiyi canlandıracak "Yang Çarkı" gibi yenilikçi sistemlerin de devreye alındığı bildirildi.

m2best.webp

İşte gerçekleştirilen güncellemenin öne çıkan teknik detayları:

🏰 Zindan ve Harita Güncellemeleri​

Oyunun "end-game" içeriği ve seviye atlama süreçleri için kritik düzenlemeler yapıldı:

• Nemere Zindanı: Buz temalı dev zindan Nemere, tüm zorluk seviyeleriyle birlikte resmen aktif edildi.
  • Barones Zindanı Revizesi: Giriş seviyesi 85 olarak güncellendi. Bu bölgedeki EXP (Tecrübe) oranlarının oldukça yüksek tutulduğu, oyuncuların hızlı seviye atlaması için optimize edildiği belirtildi.
  • Razadör Düzenlemesi: Razadör zindanında yaşanan süre sıfırlama problemi yapılan müdahale ile giderildi.
  • 1v1 Turnuva Haritası: Bireysel rekabetin merkezi olacak yeni turnuva haritası oyuna entegre edildi. Turnuva takviminin yakın zamanda duyurulacağı bildirildi.

⚒️ Üretim ve Yeni Eşya Sistemleri​

Karakter güçlendirme ve materyal erişimi için yeni yollar eklendi:

• Set Kostüm Sistemi: Yakın zamanda Üretim Tüccarı'na eklenecek olan yeni set kostümlerin özellikleri açıklandı: +30 Metinlere Karşı Güç, +30 Canavarlara Karşı Güç ve +20 PVM (Canavarlara Karşı Direnç/Güç).
  • Bilet Craft Sistemi: Nemere ve Razadör zindanlarına giriş için gerekli olan biletlerin craft (üretim) sistemi aktif edildi.
  • Ticaret Serbestliği: Daha önce ticareti kapalı olan bazı "Boss Yüzüklerinin" oyuncular arası ticarete ve pazara koyulabilir hale getirildiği duyuruldu.

💰 Ekonomi ve Şans Sistemi: Yang Çarkı​

Oyun içi nakit akışını dengelemek ve biriken yang miktarını değerlendirmek amacıyla yeni bir sistem tanıtıldı:

• Yang Çarkı: Oyuncuların ellerindeki fazla Yang’ları kullanarak çevirebileceği bu sistem üzerinden değerli nesneler elde edilebilecek.
  • Drop İyileştirmeleri: Genel EXP dropları revize edilirken, Metin taşlarından elde edilen ganimet havuzunda iyileştirmeler yapıldı.

🛠️ Teknik İyileştirmeler​

• Log Temizliği: Sunucu performansını artırmak ve takılmaları önlemek adına kapsamlı genel log temizliği gerçekleştirildi.

📝 Editör Notu ve Teknik Hatırlatma​

M2Best yönetiminden gelen bilgilere göre, özellikle yeni eklenen Nemere Zindanı ve Turnuva Haritası görsellerinin sorunsuz yüklenmesi için oyuncuların Otopatcher üzerinden güncel yamaları indirmeleri gerekmektedir. Ayrıca, Set Kostüm üretimi için gerekli materyallerin yakında yapılacak ek bir duyuru ile paylaşılacağı hatırlatılmaktadır.

Geri