- Konu Yazar
Turnuva Tarihi: 31.10.2025
Genel Açıklama:
31.10.2025 tarihinde gerçekleşen Büyük Turnuvanın galibi yoktur. '' UNTOUCHABLES '' ve '' KIZILSAFAK '' ekipleri kural ihlalinden dolayı elenmiş ve savaşları geçersiz sayılmıştır.
- İhlal Nedeni: Verilen IP Sınırından fazla Yeni ''IP'' Girişi tespit edilmiş ve işlem uygulanmıştır.
- Yönetim Kararı: IP Sınır aşımı, yönetimin defalarca uyarmasına rağmen devam ettiği için ekipler tüm turnuvalardan elenmiştir.
KIZILSAFAK
20.000 TL
UNTOUCHABLES
20.000 TL
20.000 TL
UNTOUCHABLES
20.000 TL
NOT: Kanıt isteyen loncalara aşım yapan tüm oyuncuların HESAP ADI - HWID Giriş saati - LOG kaydı sunulmaktadır.
1. LİG TESELLİ ÖDÜLÜ
* Benzer sebepten elenen '' EVANES '' ekibine teselli ödülü olarak Yönetim tarafından 10.000 TL verilecektir.
ORTA SİKLET (30.000 TL): Galip: MEDUSAILESI
MİNİ SİKLET (20.000 TL): Galip: INVADERSPRENDE
MİNİ SİKLET OPERASYON (10.000 TL): Galip: GOODFELLAS
Bu sezon toplam dağıtılan nakit tutar:
- SIRALAMA ÖDÜLLERİ: 60.000 TL
- 1-1 WS Turnuvaları: 15.000 TL
- Lonca Turnuvaları: 110.000 TL
- TOPLAM TUTAR: 185.000 TL
Yönetim Sözü: LotusMt2 ekibi oyunculara veya x lonca isimlerine özel inisiyatif sağlamamaktadır. Kim olursa olsun işlenen kural ihlaline kesinlikle sessiz kalamayız. Hiçbir oyuncu ve loncayı riske atmak istemiyoruz. Bu konuda katı olmamızın sebebi verdiğimiz sözlerdir ve güvenen oyuncuların mağdur olmaması adınadır.
Aktif olan tüm clientleri kapat-aç yaparak giriş sağlamanız gerekmektedir.
- Yeni Bölge: Kristal Diyarı (Yeni metin bölgesi) aktif edildi.
- Efsun Güçlendirmesi:
* Nesne market +130'a kadar metin efsun & hasar artış aktif edildi.
* Üretim ustası +100'a kadar metin efsun & hasar artış aktif edildi. - Tılsım Gelişimi: Tılsımlar artık +50'ye kadar basılabilir hale getirildi.
- Ön Kayıt Bonusu: Ön kayıt yüzükleri 1-2 +750 metin bonusuna kadar yükseltildi.
- Yeni Nesne Marketi Ürünleri: İtibar Yüzüğü ve İtibar Kolyesi eklendi.
- Yeni Çark Ödülü: Çark'a Hükümdar Yüzüğü eklendi.
- Dönüşüm: Kral Set (iç item) dönüşümü aktif edildi.
Yönetim olarak oyun akışına ve menfaatleri doğrultusunda değiştirme hakkına sahibiz.
LotusMt2 – Kaliteli bir Metin2 PvP Server deneyimi için çalışıyoruz. Güveniniz için teşekkürler!
LotusMt2 – Kaliteli bir Metin2 PvP Server deneyimi için çalışıyoruz. Güveniniz için teşekkürler!
Son düzenleme: