- Konu Yazar
Lejyon2: Sparta, 4 aydır aktif olan Prime sezonunda 550.000 TL ödül dağıtan efsanevi ekibin yepyeni 1-99 sunucusudur! 750.000 TL devasa ödül havuzu, baştan dengelenmiş farm sistemi ve tamamen oyuncu odaklı adil oyun politikasıyla rekor kırmaya geliyor.
HIZLI İÇERİK MENÜSÜ
1. Başlangıç ve Oyun Yapısı
2. İlerleme Süreci
3. Oyun Sonu ve Rekabet
4. Yönetime Sorduklarımız
Lejyon2, "Bireysel oyuncunun hakkını korumak önceliğimizdir" diyerek alışılmışın dışına çıkıyor. Sunucunun öne çıkan temel özellikleri şunlardır:
1) Anticheat ve altyapı sisteminiz nedir?
2) Olası veri kayıpları için yedekleme alıyor musunuz?
3) Oyun yapısı itibariyle, oyun sonu aşamasına gelindiğinde oyuncunun sıkılmaması için hangi mekanikleri kullanıyorsunuz?
4) Nesne market var mı? Varsa oyun içi piyasayı domine ediyor mu?
5) Oyun içi piyasasının dengesi için eşya/para silme döngünüz var mı?
6) El altından oyuncu ve loncalara yardım yapılmadığını garanti edebiliyor musunuz?
7) Açılış haftasında oyuncu düşüşünü engellemek ve sunucuya yeni oyuncu sağlamak için reklam bütçesi veya politikası planlandı mı?
1. Başlangıç ve Oyun Yapısı
2. İlerleme Süreci
3. Oyun Sonu ve Rekabet
4. Yönetime Sorduklarımız
Lejyon2: Sparta Metin2 PvP Sunucusu: 1-99 İncelemesi
Prime sezonunda verdiği tüm sözleri tutarak oyuncularına beklentinin ötesinde kazandıran Lejyon ekibi, şimdi Sparta sunucusu ile çok daha büyük bir maratona başlıyor. Sadece savaşarak değil; balık tutarak veya maden kazarak da kazanabileceğiniz yenilikçi "Meslek Sistemleri" ile oyunun her anı değerleniyor.- Mevcut Prime sunucusu kapanmadan, aynı client üzerinden Sparta'ya direkt giriş yapabileceksiniz. Tekrar indirme yapmanıza gerek yok!
- Anlık oyun duyuruları, Metin/Boss hasar sıralamaları ve PvP turnuva takvimleri doğrudan resmi kanallardan paylaşılıyor.
- Açıklanan 750.000 TL'lik dev ödül havuzuna ve "T alımlarına" bakılırsa, sunucunun piyasası aylarca canlı ve oyuncu için kazançlı geçecek.
- 1-99 yapısında karakterinizi nasıl şekillendireceğinizi ve yeni Ninja/Farm güncellemelerini öğrenmek için konunun devamındaki detayları inceleyebilirsiniz.
Lejyon2, "Bireysel oyuncunun hakkını korumak önceliğimizdir" diyerek alışılmışın dışına çıkıyor. Sunucunun öne çıkan temel özellikleri şunlardır:
- 1-99 Seviye Aralığı ve 750.000 TL Gerçek Ödül Havuzu,
- Hiçbir loncaya/ekibe EP veya TL yardımı olmayan Adil Oyun Politikası,
- Savaşçı/Sura zorunluluğunu kaldıran baştan dengelenmiş Farm Sistemi,
- Ninja Güncellemesi: Binek üzerinde hançer/bıçak ile kılıç gibi akıcı farm,
- Sadeleştirilmiş, daha rekabetçi PvP (Yetenek Ağacı ve Ruh Enerjisi kaldırıldı).
Başlangıç ve Oyun Yapısı
- Lejyon2 Sparta (1-99): Prime sunucusunun başarısının ardından aynı güvenle açılan bu sunucuda başlangıç oldukça yenilikçidir. Oyunda sadece savaşarak değil, aktif edilen "Meslek Sistemleri" sayesinde balık tutarak veya maden kazarak da meslekçi NPC'sinden özel eşyalar elde edebilirsiniz. Uzun ömürlü bir maraton sizleri bekliyor.
İlerleme Süreci
İlerleme sürecinde farm sistemi tamamen baştan dengelenmiştir! Artık tek bir karaktere bağlı kalmak veya Savaşçı/Sura açmak zorunlu değildir. Şaman, Ninja veya diğer sınıfların farm potansiyelleri eşitlenmiştir. Özellikle Ninjaların en büyük problemi çözülmüş; binek üzerindeyken hançer ve bıçaklarla tıpkı kılıç kullanır gibi akıcı ve kesintisiz farm yapabilme imkanı getirilmiştir.Oyun Sonu, Ekonomi ve Rekabet
- Sade ve Rekabetçi PvP: Oyun sonu PvP deneyimini daha dengeli hale getirmek için Yetenek Ağacı ve Ruh Enerji Sistemi oyundan kaldırılmış, tamamen oyuncu yeteneğine odaklı, adil bir savaş ortamı yaratılmıştır.
- Geliştirilmiş Patron Savaşları: Kule Önü, Sürgün ve Karanlık Zindan bölgelerine eklenen yeni alan patronları ve geliştirilmiş Ronark Haritası ile rekabet oyunun her yerine yayılmıştır. Lonca görevlerine eklenen PvP görevleri de savaşları sürekli canlı tutar.
- 750.000 TL Ödül ve Adil Politika: Metin/Boss hasar sıralamaları, T alımları ve PvP turnuvaları ile her ay gerçek kazanç fırsatı sunulur. Ep çekimlerinde herkes aynı orana tabidir; el altından yardım yapılmayan, sadece emeğin konuştuğu bir ekonomi mevcuttur.
Pvpsw.com Özel: Yönetime Sorduklarımız
Şeffaf bir oyun ortamı sunmak ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek adına, oyuncularımız adına en çok merak edilenleri sunucu yönetimine yönelttik:Yönetim Ekibi:
Yönetim Ekibi:
Yönetim Ekibi:
Yönetim Ekibi:
Yönetim Ekibi:
Yönetim Ekibi:
Yönetim Ekibi: