- Konu Yazar
KoMobile bir HomekoWorld markasıdır. Epinworld tahmininiz üzere kendi iştirakleridir.
Alıştıklarınızı unutun. Mobil Knight evreni baştan inşa edildi.
Daha gerçekçi bir görünüm, daha tanıdık bir atmosfer ve Knight Online ruhunu hissettiren bir deneyim sizi bekliyor.
Kapalı Betamızda bu maceranın ilk temellerini siz değerli oyuncularımızla birlikte atacak, geri bildirimlerinizle oyunumuzu adım adım kusursuz hâle getireceğiz.
Hikâye başlamak üzere!
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Alıştıklarınızı unutun. Mobil Knight evreni baştan inşa edildi.
Daha gerçekçi bir görünüm, daha tanıdık bir atmosfer ve Knight Online ruhunu hissettiren bir deneyim sizi bekliyor.
Kapalı Betamızda bu maceranın ilk temellerini siz değerli oyuncularımızla birlikte atacak, geri bildirimlerinizle oyunumuzu adım adım kusursuz hâle getireceğiz.
Hikâye başlamak üzere!
| Kapalı Beta Açılış Tarihi 26 Aralık Cuma 22:00 GMT+3 |
| Kapalı Beta Ne Kadar Sürecek? Kapalı Beta 1 hafta sürecektir. |
| Kapalı Beta'ya Nasıl Kayıt Olabilirim?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
|
| Oyunu Nasıl İndirebilirim?
|
| Kapalı Beta Başlangıç Leveli Başlangıç Leveli 1'dir. 65 Levele kadar kasılabilir. |
| Kapalı Beta'da Neler Yapabilirim? Oyunu test edebilir, hataları oyun içerisinden T butonuna tıklayarak ticket ile bildirebilirsiniz. |
| Kapalı Beta'da Neler Kazanabilirim? İlk 65 Level olan 20 Oyuncu 2.000 KB kazanır. |
| Master Nasıl Açılır? K tuşu → Skill → Gold Coin |
| Power Up Store Olacak mı? Moradon, Town'daki Köprü Girişinde sınırlı ürün satan Vendor [Hemes] NPC'si olacaktır. |
| EXP Event Kapalı Beta'da EXP, orijinal sunucuya göre %400 daha kolay olacaktır. |
| Droplar Kapalı Beta'da droplar resmi sunucu ile birebir olacaktır. Açılışa kadar geri bildirimlere göre değişebilir. |
| Upgrade Limiti Nedir? Kapalı Betamızda upgrade limiti +7'ye kadar olacaktır. Oyuncularımızın daha rahat bir şekilde test yapabilmeleri için upgrade oranı %100 olarak sunulacaktır. |
| Kapalı Beta'daki Karakterler Silinecek Mi? Kapalı Beta sona erdiğinde tüm karakterler silinecektir. |
| Reseller Bayi Oyunumuzda KB (KoMobile Bakiye) sadece EpinWorld.com üzerinden satılacaktır. |
| Emulator'den Giriş Yasak Mı? Evet, emulator girişleri yasaktır. |
| Oyunda Rpr Sistemi Var Mı? Evet, sunucumuzda Repair Item sistemi bulunmaktadır. Ek olarak resmi sunucumuzda Power Up Store'da Genie Hammer itemi bulunacaktır. |