Yeni KnightKingdom Hakkında ACME Tarafından Misilleme.

Yeni Açılacak Pvp Server

wamph

PvP Sever
Admin
Değerli Knight Online Ailesi,
“Knight Kingdom” platformunun mülkiyeti ve tüm hakları %100 oranında Acme altyapısına aittir. Mikey Abdullah isimli kişi hiçbir dönemde Knight Kingdom’ın sahibi olmamış, yalnızca yönetici pozisyonunda görev yapmıştır. Bu süreçte yapılan incelemeler sonucunda ilgili kişinin marka değerini zedeleyici nitelikte davranışlarda bulunduğu tespit edilmiş; gelen şikâyetler doğrultusunda Acme tarafından gerçekleştirilen log kontrolleri neticesinde görevine son verilmiştir.
Söz konusu kişiyle ilişkilendirilen el altından yapılan item satışı, oyuncu emek ve birikimlerinin suistimal edilmesi, kayıt dışı bakiye satışı gibi uygunsuz faaliyetler Acme tarafından asla kabul edilmemektedir.
Ayrıca ilgili kişi, Discord ve Facebook topluluk sayfalarını 150.000 TL karşılığında devretme teklifinde bulunmuş; bu teklif tarafımızca uygun görülmeyince asılsız karalama girişimlerine yönelmiştir.
Saygılarımızla,
Knight Kingdom – Acme Yönetimi

Reklamı Yayınlanan veya yayınlanmaya çalışan “Knight Kingdom” sunucusunun benimle yani Mikey’le veya Calvary ile hiçbir bağlantısı yok.Zaten tüm sosyal medya hesapları (facebook,facebook grup,instagram,discord) tamamen bizde kontrol edebilirsiniz.
9 yıl boyunca acme ile birlikte çalıştık,fakat son senelerde oyuna ilgisiz kalmaları, kullanıcı kaybettiren hatalı yamalar çıkarmaları ve sunucuların erken kapanması nedeniyle sorunlar yaşandı ve sonunda acme'den tamamen ayrıldık.
Ben(Mikey) PvP sunucu açmayacağımı,kendi clientınız tamamlanana kadar bekleyeceğimizi bana soran herkese söyledim.Buna rağmen acme,sunucuyu PvP ve KO ile ilgisi olmayan birine satıp o kişiye serveri açtırmaya çalışıyor.
Gerçek Knight Kingdom benim,Mikey’in ve Apo’nun kurduğu herkes tarafından biliniyor.Şuanda yayınlanan tarih verilen veya verilmekte olan server tamamen sahtedir,girip paranızı hiç etmeyin,Çünkü Gerçek Knight Kingdom yakında geri dönecek.
Saygılarımla ;
Mikey Abdullah (Fatih)

Bahsi geçen tartışma tarafları:

Mikey paylaşım sayfası :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Knight Kingdom Aaorn :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Geri