Light Farm DrakingGame Portal LightFarm Kopvp Server Oynanır Mı?

Light Farm
Server Adı
DrakinGame
Server Web Sitesi
https://drakingame.com/
Açılış Tarihi
8 May 2026
Server Tipi
LightFarm
Dağıtılacak Ödül
4.000.000 TL
Discord
https://discord.com/invite/Drakingame

Admin

Founder
Admin
DrakinGame, 2015'ten bu yana sıfır veri kaybı ve hiç değişmeyen ekibiyle, 11 yıllık güven ve tecrübeyi Portal sunucusunda taçlandırarak geri dönüyor! 4.000.000₺ değerindeki dev ödül havuzu ve 5 farklı akademi sistemiyle, yılın en büyük KO PvP deneyimine hazır olun. Sözde değil, GERÇEK istikrar burada!

DrakinGame LightFarm Kopvp server - 8 Mayıs 2026

📌 HIZLI İÇERİK MENÜSÜ
1.Başlangıç ve Oyun Yapısı
2. İlerleme Süreci
3. Oyun Sonu ve Rekabet
4. Yönetime Sorduklarımız

DrakinGame KO PvP Sunucusu: Portal PK Beta ve Official İncelemesi

6 aydır kesintisiz aktif olan Codex sunucusunun kanıtlanmış altyapısıyla gelen DrakinGame, oyuncuların gerçek gücünü göstereceği rekabetin zirvesine ev sahipliği yapıyor. Seviye kasmakla uğraşmadan, doğrudan büyük ödüllerle PK atma keyfini yaşayacağınız Beta dönemi, büyük açılışın heyecanını şimdiden hissettiriyor.

1. 4 Mayıs saat 22:00'da (GMT+3) başlayacak Ödüllü PK Beta'da yerinizi alarak sistemi test etmek ve ödüller kazanmak için ön kayıt yaptırmanızda fayda var.
  2. Anlık oyun duyuruları, etkinlik takvimleri ve 8 Mayıs'taki (22:00 GMT+3) Büyük Açılış detayları doğrudan resmi kanallardan paylaşılıyor.
  3. Açıklanan 4.000.000₺ değerindeki devasa ödül havuzuna ve 5 farklı Akademi sistemine bakılırsa, sunucunun piyasası ve rekabeti aylarca en üst seviyede geçecek.
  4. Karakterlerinizin ve emeklerinizin 11 yıllık güvenle korunduğu bu serüvende stratejinizi belirlemek için konunun devamındaki detayları inceleyebilirsiniz.
DrakinGame LightFarm Kopvp server - 8 Mayıs 2026 - Akademi takvimi

DrakinGame, eşitliğe dayalı PK Beta'sı ve devasa bütçesiyle alışılmışın dışına çıkıyor. Sunucunun öne çıkan temel özellikleri şunlardır:

• 4 Mayıs PK Beta, 8 Mayıs Büyük Açılış,
  • Toplam 4.000.000₺ değerinde büyük ödül havuzu ve 5 Farklı Akademi,
  • 11 yıllık tecrübe, 2015'ten bu yana sıfır veri kaybı güvencesi,
  • Beta'da 83 Level + Full Skill Başlangıç (Tüm PUS ücretsiz!),
  • Eşitlikçi oyun yapısı: Kazanmak tamamen seçtiğin job'a ve oyuncu yeteneğine bağlı.
Şimdi pvpsw.com olarak hazırladığımız DrakinGame Portal incelemesini ve oyun detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Başlangıç ve Oyun Yapısı​

• PK Beta (4 Mayıs): Zaman kaybetmeden direkt aksiyona dalmak isteyenler için mükemmel bir başlangıç! Level kasmak veya eşya aramak gibi uğraştırıcı detaylar yok. Oyuna doğrudan 83 Level ve Full Skill olarak başlarsınız. Tüm item, upgrade ve gerekli materyaller NPC'lerde hazır beklerken, PUS tamamen ücretsizdir.
DrakinGame LightFarm Kopvp server - 8 Mayıs 2026 -BaşlangıçDrakinGame LightFarm Kopvp server - 8 Mayıs 2026 - Sponspor Yayıncı BaşvurusuDrakinGame LightFarm Kopvp server - 8 Mayıs 2026 - Paketler

İlerleme Süreci​

DrakinGame'de ilerleme süreci tamamen oyuncunun emeğini ve zamanını korumak üzerine kuruludur. 8 Mayıs'ta başlayacak olan Büyük Açılış ve sonrasında devreye girecek 5 Farklı Akademi sistemi sayesinde gelişim sürekli taze kalır. 2015'ten beri sıfır veri kaybıyla çalışan bu güvenilir altyapı, karakterinizin ve kastığınız eşyaların her zaman güvende olmasını sağlar. Bol bol dağıtılan [Random] ödüller ile oynadıkça kazanır, kazandıkça güçlenirsiniz.

Oyun Sonu, Ekonomi ve Rekabet​

• Dev Ödül Havuzu: Tam 4.000.000₺ değerindeki büyük ödüller, oyun sonu hedeflerinin merkezinde yer alır. Oyuncular bu pastadan pay almak için kıyasıya mücadele eder.
  • Adil ve Saf PK Deneyimi: Oyun içi dengeler herkes için eşit tutulmuştur. İster bireysel savaşlarda ister devasa clan çatışmalarında olun, zafer sadece oyuncu yeteneğine ve stratejiye bakar.
  • C.S.W ve Sıralama Etkinlikleri: Ödüllü sıralamalar ve Castle Siege War (C.S.W) etkinlikleri ile hem bireysel krallığınızı ilan edebilir hem de clanınızla gerçek rekabetin tadını çıkarabilirsiniz.

Pvpsw.com Özel: Yönetime Sorduklarımız​

Şeffaf bir oyun ortamı sunmak ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek adına, oyuncularımız adına en çok merak edilenleri sunucu yönetimine yönelttik:

❓ 1) Anticheat ve altyapı sisteminiz nedir?
Yönetim Ekibi: Acme anticheat ve altyapı sistemini kullanıyoruz.

❓ 2) Olası veri kayıpları için yedekleme alıyor musunuz?
Yönetim Ekibi: Olası veri kayıpları içi sunucularda yedekleme alınıyor anlık bır durum olduğu zaman rolback atılma mevcuttur.

❓ 3) Oyun yapısı itibariyle, oyun sonu aşamasına gelindiğinde oyuncunun sıkılmaması için hangi mekanikleri kullanıyorsunuz?
Yönetim Ekibi: Oyun sonu genelde nadiren oluyor gecen yaz açılan shield sunucumuzda hala 5 - 6 pt aktif bir şekilde oynamakta suan ki kış db mizde hala güncellemeler veriliyor düzenli olarak.

❓ 4) Nesne market var mı? Varsa oyun içi piyasayı domine ediyor mu?
Yönetim Ekibi: Pusta özel eşya olarak drop boost tatto ve %50 mınıng boost gibi eşyalar mevcut oyun içi piyasayi domine etmek'den kastığın kötüye götürmesini kastediyorsan tam tersine iyi'ye yönlendiriyor daha fazla item şatısı ve elde edilmesine yarıyor.

❓ 5) Oyun içi piyasasının dengesi için eşya/para silme döngünüz var mı?
Yönetim Ekibi: Oyun ıcı gb silmesi için, Talisman , EOS , ve gb kırma gibi bir sürü gb isteyen çok fazla değil oyuncuyu üzmemek ve piyası dengelemek için içerikler mevcut eğer onları kastediyorsan

❓ 6) El altından oyuncu ve loncalara yardım yapılmadığını garanti edebiliyor musunuz?
Yönetim Ekibi: El altından kesinlikle 1 coins bile girmiyor bu tarz durumlardan süphelendiğin takdirde kesinlikle gm lere ulaşıp onlardan bilgi alabilir hatta direk ana sunucudan veri gösterimi yapılır bu konuda aşırı dikkat ediyoruz çünkü bu tarz durumlara tamamen karşıyız ve sevmiyoruz. tamamen şeffaf bir şekilde ilerliyoruz.

❓ 7) Açılış haftasında oyuncu düşüşünü engellemek ve sunucuya yeni oyuncu sağlamak için reklam bütçesi veya politikası planlandı mı?
Yönetim Ekibi: Reklam için Tamamen planlamalar yapılyıor politakalar planlarıyoruz tamamen profesyonel ekiple çalışıyoruz aylar öncesinden herşey tek tek hesaplanıp planlanıyor.

Son düzenleme:
Geri