- Konu Yazar
Oyuna eklenen altıncı kahramanımız (ve ikinci uçan kahramanımız) Dragon Duke, hava ordularıyla saldırmayı sevenleri resmen ihya etti. Özellikle Minion Prince ile birlikte "Tamamı Hava" (All-Air) orduları kurduğumuzda, savunmaların pek bir şansı kalmıyor.
Kahramanın en büyük özelliği "Royal Rampage" adındaki pasif yeteneği. Kendisi müttefik uçan birimlerden 6 kare uzaklaştığında yalnız kalıyor ve öfkeleniyor: %100 hasar artışı, %50 saldırı hızı artışı ve tuzaklardan alınan hasarda yarı yarıya azalma! Bu onu köyün belli bir bölümünü tek başınayken temizlemek için kusursuz bir "Hero Dive" silahı yapıyor.
Peki zayıf noktası yok mu? Var. Ateş üflemesine rağmen hedeflere tek tek saldırıyor ve iskelet tuzakları veya cadılar etrafını sararsa anında eriyebiliyor. İşte burada Demirci'den (Blacksmith) alacağımız ekipmanlar devreye giriyor:
Benim şu anki favori kombom Fire Heart ve Stun Blaster. Peki siz Dragon Duke için hangi ikiliyi kullanıyorsunuz? Yorumlarda taktiklerinizi bekliyorum!
Kahramanın en büyük özelliği "Royal Rampage" adındaki pasif yeteneği. Kendisi müttefik uçan birimlerden 6 kare uzaklaştığında yalnız kalıyor ve öfkeleniyor: %100 hasar artışı, %50 saldırı hızı artışı ve tuzaklardan alınan hasarda yarı yarıya azalma! Bu onu köyün belli bir bölümünü tek başınayken temizlemek için kusursuz bir "Hero Dive" silahı yapıyor.
Peki zayıf noktası yok mu? Var. Ateş üflemesine rağmen hedeflere tek tek saldırıyor ve iskelet tuzakları veya cadılar etrafını sararsa anında eriyebiliyor. İşte burada Demirci'den (Blacksmith) alacağımız ekipmanlar devreye giriyor:
- Flame Blower: Aktifleştirdiğinizde öne doğru dev bir ateş konisi püskürterek karşısındaki tüm iskelet sürülerini saniyeler içinde kül ediyor.
- Stun Blaster: Etrafındaki binaları ve savunma birliklerini sersemletiyor. Çekirdeğe daldığında savunmaların ritmini bozmak için birebir.
- Rocket Backpack: En taktiksel ekipman. İskeletleri temizleyip devasa alan hasarı verdikten sonra kahramanın haritanın tamamen diğer ucuna uçup kaçmasını sağlıyor.
Benim şu anki favori kombom Fire Heart ve Stun Blaster. Peki siz Dragon Duke için hangi ikiliyi kullanıyorsunuz? Yorumlarda taktiklerinizi bekliyorum!
Son düzenleme: