Güncelleme DeathKO’da Dev Revizyon! | Yeni Ekip ve Ofisleşme Dönemi Başladı

wamph

PvP Sever
Admin
Knight Online PvP dünyasının köklü ismi DeathKO’da büyük değişim! ZaGoR ve ekibiyle yollar ayrıldı, SysCODE ve Thanatos kadroya dahil oldu. Profesyonel ofisleşme süreci detayları.

Deathko büyük değişim. Yönetim kadro değişikliği
DeathKO’da Yeni Dönem: Kurumsallaşma ve Ofisleşme Adımları

pvpsw.com Özel Haber: DeathKO Yönetim Kadrosunda Büyük Değişim​

Knight Online PvP camiasının en çok konuşulan sunucularından biri olan DeathKO, oyuncu topluluğunu yakından ilgilendiren köklü bir yapılanma güncellemesi paylaştı. Platform ekibimiz olarak, DeathKO yönetimindeki bu stratejik değişikliği ve "ofisleşme" vizyonunu sizler için analiz ettik.

Veda ve Teşekkür: Yönetim Kadrosunda Ayrılık​

DeathKO yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre; bugüne kadar sunucuya büyük emekleri geçen ZaGoR, Disaster, Paxim, Diagon ve Sheila ile karşılıklı anlayış çerçevesinde yollar ayrıldı. Bu ayrılık, DeathKO'nun yönetim modelinde daha merkezi bir yapıya geçiş yapacağının ilk sinyali olarak yorumlanıyor.

Yeni Dönem: Profesyonel Ofisleşme Süreci​

DeathKO’yu rakiplerinden ayıracak en önemli adım, uzaktan yönetim yerine fiziksel ofis düzenine geçiş yapılması oldu. Bu yeni çalışma modelinin oyunculara sağlayacağı avantajlar şunlar:

• Hızlı Çözüm: Teknik altyapı ve destek süreçlerinin tek çatı altında yönetilmesiyle sorunlara anlık müdahale.
  • Şeffaf Yönetim: Yönetici kadrosunun koordineli çalışmasıyla daha profesyonel ve kurumsal bir hizmet anlayışı.
  • Yayın ve Oyun İçi Disiplin: Yayınların ve oyun içi düzenin merkezi bir yapıdan profesyonelce kontrol edilmesi.

Kadroya Yeni Kan: SysCODE ve Thanatos​

Ekibi güçlendirmek adına iki önemli isim DeathKO bünyesine dahil edildi:

• SysCODE (Database Developer): Sunucunun teknik altyapısını ve veritabanı geliştirmelerini üstlenecek.
  • Thanatos (Yayın ve Oyun içi GM): Yayın süreçlerini ve oyuncu etkileşimini yönetecek.

📍 pvpsw.com Editör Yorumu: Bu Değişim Ne Anlama Geliyor?​

DeathKO’nun ofisleşme adımı, PvP sektöründe "bireysel yönetimden" "kurumsal yönetime" geçişin nadir örneklerinden biridir. Bu durum, sunucunun uzun vadeli planlar yaptığını ve oyuncu memnuniyetini kurumsal bir disipline oturtmak istediğini gösteriyor. Yönetim kadrosundaki taze kanın, oyun içi dinamiklere nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz.

Geri