MYKO AkingGaming - Myko Kopvp Server - Ret8 - 22 Mayıs 2026

myko
Server Adı
AkinGaming
Server Web Sitesi
https://www.akingaming.net
Açılış Tarihi
22 May 2026
Server Tipi
Myko
Dağıtılacak Ödül
2.000.000 TL
Discord
https://discord.gg/akingaming

Admin

Founder
Admin
Akıngaming, yeni yılda Cypher sunucusu ile 22 Mayıs saat 22:00'da (GMT+3) kapılarını açıyor! Yüksek Gold Bar (GB) değeri, devasa 750.000 TL ödül havuzu ve yepyeni "Squid Game" hayatta kalma haritasıyla uzun soluklu bir KO PvP serüveni sizleri bekliyor.

Akingaming Myko Kopvp server - 22 Mayıs 2026
📌 HIZLI İÇERİK MENÜSÜ
1. Başlangıç ve Oyun Yapısı
2. İlerleme Süreci
3. Oyun Sonu ve Etkinlikler
4. Yönetime Sorduklarımız

Akıngaming KO PvP Sunucusu: Cypher İncelemesi

Yeni yılda yeni bir heyecan arayanlar için tasarlanan Cypher sunucusu, klasik KO mücadelelerini yepyeni mekaniklerle birleştiriyor. 16 Ocak'ta gerçekleşecek Beta aşaması bile devasa bir Kale Savaşı ödülüyle taçlanırken, asıl kıyamet 22 Mayıs taki Official açılışta kopacak!

1. Maceraya 1750 RB değerindeki Starter Paket ile çok daha hızlı bir başlangıç yapmak için ön kayıt yaptırmanızda fayda var.
  2. Anlık oyun duyuruları, nakit ödüllü turnuvalar ve Squid Game eventi hakkındaki güncellemeler doğrudan resmi kanallardan paylaşılıyor.
  3. Beta sürecinde 10 clana dağıtılacak 71.500 TL CSW ödülü ve totaldeki 750.000 TL'lik dev bakiye/nakit havuzuna bakılırsa, sunucu aylar boyunca kıyasıya bir rekabete sahne olacak.
  4. Yüksek GB değeriyle şekillenen bu uzun soluklu serüvende stratejinizi belirlemek için konunun devamındaki detayları inceleyebilirsiniz.

Akıngaming, yenilikçi hayatta kalma modları ve devasa ödül bütçesiyle alışılmışın dışına çıkıyor. Sunucunun öne çıkan temel özellikleri şunlardır:

• 22 MayısSaat 22:00'da Official Açılış,
  • 16 Ocak Beta: 71.500 TL Ödüllü CSW (İlk 10 Clana Ödül),
  • Toplam 750.000 TL Nakit ve Bakiye Ödül Havuzu,
  • Yeni Nesil "Squid Game" Hayatta Kalma Haritası,
  • Yüksek Gold Bar (GB) değeri ile uzun soluklu ekonomi.
Şimdi pvpsw.com olarak hazırladığımız Akıngaming Cypher incelemesini ve oyun detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Akingaming Myko Kopvp server - 22 Mayıs 2026

Başlangıç ve Oyun Yapısı​

• Cypher Sunucusu: 1750 RB değerindeki Starter paketiyle oyunculara rahat bir nefes aldırarak rekabete hızlıca dahil olmalarını sağlar. 22 Mayis'ta yapılacak olan Beta Kale Savaşı (CSW) saat 22:00'da gerçekleşecek olup, burada başarı gösteren tam 10 clan toplam 71.500 TL'lik ödülü paylaşarak Official sunucuya dev bir motivasyonla geçiş yapacaktır.
Akingaming Myko yeni kopvp -  BaşlangıçAkingaming Myko yeni kopvp -  Pvp SistemleriAkingaming Myko yeni kopvp -  Yeni Gelişmiş İtemlerAkingaming Myko yeni kopvp -  Parşomen sistemi

İlerleme Süreci​

İlerleme süreci tamamen yüksek Gold Bar (GB) değeri üzerine inşa edilmiştir. Farm yaparken, boss kovalarken veya pazarda ticaret yaparken harcadığınız emeğin değeri sürekli korunur. "Yeni yılda yeni server" mottosuyla yola çıkan Cypher, ekonominin hızla tüketilmediği, aksine oyuncu yatırımlarının değerlendiği uzun soluklu bir serüven sunar. Nakit ve bakiye ödüllü eventler gelişim sürecinizi doğrudan destekler.

Oyun Sonu ve Planlanan Etkinlikler​

• Squid Game Haritası: Alışılmış PK alanlarının dışına çıkarak, oyuncuların tamamen hayatta kalma becerilerini test eden yepyeni "Squid Game" haritası, oyun sonu heyecanını bambaşka bir boyuta taşıyor.
  • Dev Ödül Rekabeti: Toplam 750.000 TL değerindeki nakit ve bakiye ödül havuzu, clan savaşlarının ve bireysel turnuvaların ana odak noktasıdır.
  • Düzenli Turnuvalar: Sürekli olarak düzenlenen nakit ödüllü turnuvalar ve etkinlikler sayesinde rekabetin ateşi aylar boyunca sönmeden devam eder.

Pvpsw.com Özel: Yönetime Sorduklarımız​

Şeffaf bir oyun ortamı sunmak ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek adına, oyuncularımız adına en çok merak edilenleri sunucu yönetimine yönelttik:

❓ 1) Anticheat ve altyapı sisteminiz nedir?
Yönetim Ekibi: Altyapımız konusunda Ret8Software desteği almaktayız. Güvenlik ve performans açısından güçlü bir sistem ile hizmet vermekteyiz.

❓ 2) Olası veri kayıpları için yedekleme alıyor musunuz?
Yönetim Ekibi: Sunucumuzda veri kaybı yaşanmaması adına anlık yedekleme sistemleri kullanılmaktadır. Olası problemlere karşı veriler sürekli güvence altındadır.

❓ 3) Oyun yapısı itibariyle, oyun sonu aşamasına gelindiğinde oyuncunun sıkılmaması için hangi mekanikleri kullanıyorsunuz?
Yönetim Ekibi: Oyun içerisinde birden fazla event ve sürekli yenilik planlanmıştır. Oyuncuların oyun sonuna ulaşıp sıkılmaması adına devamlı güncellenen içerikler sunulacaktır.

❓ 4) Pusta Özel item var mı? Varsa oyun içi piyasayı domine ediyor mu?
Yönetim Ekibi: PUS içerisinde yalnızca standart PUS ürünleri bulunmaktadır. Paket içerikleri dışında peri veya tattoo gibi ürünler yer alabilir, ancak oyun dengesini bozacak herhangi bir içerik bulunmamaktadır.

❓ 5) Oyun içi piyasasının dengesi için eşya/para silme döngünüz var mı?
Yönetim Ekibi: Oyun ekonomisini korumak adına birçok farklı GB eritme sistemi mevcuttur. Bu sayede uzun vadede dengeli ve sağlıklı bir piyasa hedeflenmektedir.

❓ 6) El altından oyuncu ve loncalara yardım yapılmadığını garanti edebiliyor musunuz?
Yönetim Ekibi: AkınGaming yıllardır hizmet veren bir sunucudur. El altından veya ayrıcalıklı şekilde herhangi bir oyuncu ya da clana destek verilmemektedir. Herkes oyun içerisinde emeğinin karşılığını alır.

❓ 7) Açılış haftasında oyuncu düşüşünü engellemek ve sunucuya yeni oyuncu sağlamak için reklam bütçesi veya politikası planlandı mı?
Yönetim Ekibi: Sunucumuz açılmadan önce planlı şekilde reklam bütçelerimiz hazırlanmıştır. Açılış sürecinden başlayarak sonuna kadar reklam çalışmalarımızı en üst seviyede sürdürmeyi hedefliyoruz.

Son düzenleme:
Geri